Hirdetés

Már a Call of Duty: Black Ops Cold War bétáját sem kímélik a csalók

|

A teljes játék még meg sem jelent, de úgy tűnik, többen már most elkezdték tönkretenni mások szórakozását.

Hirdetés

Ha valaki fejest ugrik PC-n egy népszerűbb online játékba, akkor sajnos sok esetben fel kell készülnie arra, hogy nemcsak barátságos arcokkal fogja összehozni a sors, hanem toxikus játékosokkal, vagy éppen csalókkal is. Az is határozottan elítélendő dolog, ha valaki a fair playre fittyet hányva hackel egy játékban, de az olyan illetőre már nehéz megfelelő jelzőt találni, aki még a hivatalos megjelenés előtt, egy publikus tesztben csinálja meg mindezt.

Hirdetés

Sajnos az a helyzet, hogy több ilyen játékos is akad, ugyanis beszámolók alapján már megjelentek az első csalók a Call of Duty: Black Ops Cold War bétájában, akik a jelek szerint aimbotot és wallhacket használva igyekeznek előnyhöz juttatni magukat a csatatéren. Elég csak például megnézni az alábbi, Redditre feltöltött videót.

Found a aimbotter already in the freaking beta. Username is GrumpyPants. from r/blackopscoldwar

Egy másik bejegyzés szerint olyan, nem túl becsületes felhasználó is akadt, aki a célzás felturbózása mellett némi wallhacket is bevetett akció közben.

[PC + SEA] One hour into the beta and I've already met a player with soft aimbot and wallhack. I hope Treyarch monitors anticheat closely this time. from r/blackopscoldwar

Az alábbi anyaghoz pedig nem is érdemes különösebb kommentárt fűzni.

Cheater already in Cold War, just after 18 hours of the early access beta. from r/blackopscoldwar

Nem túl jó jel, ha már egy játék bétáját is beszennyezik a csalók, ugyanakkor a játék megjelenéséig még van egy kis idő, így még lehet abban reménykedni, hogy a Treyarch addigra helyrerakja a dolgokat. Egy megfelelő anti-cheat és jelentési rendszer nélkül ugyanis nagy valószínűséggel elég súlyos problémák jelentkezhetnek majd a többjátékos módban, főleg PC-n.

Ti találkoztatok már hackerekkel a bétában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)