Hirdetés

Már a Google Chrome-ban is fut a GeForce Now

|

Az Nvidia a lehető legtöbb platformon elérhetővé szeretné tenni a szolgáltatását. A Safari után, most már a Google Chrome is támogatott.

Hirdetés

Ugyan sok évig tartott a tesztidőszak, tavaly februárban végre kilépett a bétából a GeForce Now és végre széleskörben elérhetővé vált. A streaming szolgáltatás lényege, hogy kvázi bérlünk egy gépet, amin futnak a játékaink, így nem kell a gépigénnyel bajlódni.

A főverzió megjelenése óta rengeteg új funkciót kapott a GeForce Now, kompatibilis lett például a Safari böngészővel, melynek segítségével már az iPhone készülékkel rendelkezők is használhatják az Nvidia előfizetését.

Hirdetés

A fejlesztők most újabb fontos mérföldkőhöz értek, hiszen mától a legnépszerűbb böngészőből, a Google Chrome-ból is elérhető a GeForce Now.

A késést annak tudhatjuk be, hogy a Safari támogatás egyszerűen fontosabb volt, az App Store-ba ugyanis nem kerülhetett fel alkalmazásként az Nvidia szolgáltatása.

Ugyan böngészőn keresztül nem olyan kényelmes használni a GeForce Now felületét, mint a natív appban, azért itt is vannak szuper funkciók. A fejlesztők megoldották például, hogy, mintha csak egy lokálisan telepített játék lenne, a felhőben futtatni kívánt játékainknak is lehet az asztalon ikonja és az URL alapú meghívás is működik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)