Hirdetés

Már a mobilos alkalmazásboltokban is előkerültek a Palworld-utánzatok

|

Maguk a fejlesztők hívták fel a figyelmet a jelenségre.

Hirdetés

Egyelőre még köszöni szépen, továbbra is nagyon jól elvan a Palworld, amivel hatalmasat robbantott a Pocketpair csapata. És bár időközben már az is kiderült, hogy egy új mobilos játékon dolgoznak, sikereik hullámaira, mint ahogyan az várható volt, többen is megpróbáltak felülni. Erre pedig most maguk a fejlesztők hívták fel a figyelmet, akik arról számoltak be, hogy hamis, Palworldöt utánzó alkalmazások jelentek meg az Androidos és az iOS-es alkalmazásboltokban.

A jelenség hamar félreértésekhez vezetett a közösségen belül, így a játék fejlesztői egy Twitter/X bejegyzésben figyelmeztették a rajongókat arra, hogy jelen pillanatban nincsen hivatalosan elérhető Palworld alkalmazás a mobilokra.

Hirdetés

Ebben egészen pontosan azt írták:

"Az App Store és a Google Play áruházakban olyan neveket és termékképeket használó alkalmazások jelentek meg, mint például a "Palworld", de ezek semmilyen módon nem kapcsolódnak a vállalatunkhoz."

Elmondták továbbá, hogy a problémát már jelentették az Apple és a Google felé is, míg felhívták a figyelmet arra, hogy a lehetőségek szerint nagy ívben kerüljük el ezeket az utánzatokat, ugyanis sok esetben ezek kifejezetten kockázatosak lehetnek, az eszközünkön tárolt személyes adatainkat is veszélyeztethetik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)