Hirdetés

Már a modokat is támogatja a PC-s Xbox alkalmazás

|

Egyelőre még elég kezdeti szakaszban jár a funkció, de legalább már van ilyen is.

Hirdetés

A PC-s játékostábor elég nagy százaléka szeret különféle modokkal szöszölni, hiszen akadnak olyan rajongói alkotások, amik képesek feljavítani egy-egy címet, vagy csak szimplán viccesebbé tenni azt. A Steamen például egy egész szekciója van a modoknak, és úgy tűnik, szép lassan a Microsoft is igyekszik felzárkózni ezen a téren.

Hirdetés

A jelek szerint ugyanis a redmondiak meghallották a rajongók kérését, így már a PC-re elérhető Xbox (beta) app is hivatalosan támogatja a modokat. Az új frissítéssel bekerült funkció mostantól elérhető például az Into the Breach játékban, amit így kedvünk szerint módosíthatunk, persze előbb be kell kapcsolnunk ezt a lehetőséget.

Sajnos egyelőre még elég fapadosan működik a dolog, hiszen nincs a Steam Workshophoz hasonló felület, ahol kedvünk szerint böngészhetünk az elérhető kiegészítők között, de remélhetőleg hamarosan előáll egy ilyen megoldással is a Microsoft. Addig pedig a felhasználóknak máshonnan kell beszerezniük a kívánt modokat.

Nektek hiányoztak a modok az Xbox alkalmazásból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)