Hirdetés

Már a Mortal Kombat 1 szinte összes karakterét levetkőztetheted

|

Ha nem akarod, hogy a ruha korlátozza őket a mozgásukban, segítenek a modok.

Hirdetés

Kellett egy kis idő, de két hónappal a Mortal Kombat 1 megjelenése után felbukkantak a nude modok, így azok, akiknek nem elég, hogy csinos, nem feltétlenül a test védelmét szolgáló ruhákban látják verekedni a harcosokat, teljesen lecsupaszíthatják őket - legalábbis a játék PC-s változatában.

A modderek ma már arra is figyelnek, hogy ne csak a női karaktereket vetkőztessék, készülnek módosított karaktermodellek a férfiakhoz is - igaz, itt még csak a póló ledobásáig sikerült eljutni.

Hirdetés

FrancisLouis október közepe óta sorra adja ki a női karaktereket lemeztelenítő kiegészítőket, neki köszönhetően már Kitana, Mileena, Sindel, Li Mei, Ashrah, Tanya, Sareena, Sonya és Frost is pucéran vehet részt a küzdelmekben. Nitarával nyilván nehezebb lenne a dolga a szárnyak miatt, ezért maradhatott ki eddig.

Mindeközben Lilotty a férfiakat vetkőzteti, de csak a fölsőt vette le róluk: Kenshi, Havik, Shang Tsung, Raiden, Scorpion, Kung Lao és Sub-Zero, kidolgozott felsőtestét is láthatja, aki akarja, de vannak olyan modok is, amik kalapokat, maszkokat távolítanak el. Egyedül Raident nézhetjük meg tangában.

A modok 18+-os mivoltukból fakadóan regisztrációt követően láthatók a NexusMods oldalán, a linkekre kattintva.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)