Hirdetés

Már a Neversoft is Call of Duty-t fejleszt

|

Lassan nem marad olyan stúdió az Activision birtokában, amelyiknek nem kell hozzájárulnia a CoD franchise sikeréhez.

Hirdetés

Legutóbb tavaly szeptemberben került a figyelem középpontjába a Tony Hawk és Guitar Hero (jó, csinált egy GUN-t is) játékokról elhíresült Neversoft, miután kiderült, hogy legújabb projektjében saját szemszögű puffogtatásra cserélte a gördeszkákat és a műanyag hangszereket. Szép álom lett volna egy teljesen új szellemi termék életútját végigkísérni a kezdetektől, de tudjuk jól, hogy az Activision mostanában nem erről híres, ezért súlyos összegekben mertünk volna fogadni, hogy a Raven, a Sledgehammer és a Beachhead után újabb csapat áll be CoD-ot gyártani.



Ezt most maga a Neversoft erősítette meg honlapján, miszerint a Call of Duty franchise szekerét tolják, és lehet jelentkezni hozzájuk, ha magunk is kivennénk a részünket ebből.
Az viszont továbbra is kérdéses, hogy a stúdió milyen formában erősíti a CoD brandet, önálló részt fejleszt-e, esetleg valamilyen handheld mellékszálat (Call of Duty: Black Ops Declassified), netán a Call of Duty: Black Ops II állítólagos Wii U változatát rakja össze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)