Hirdetés

Már a Pandemic Studios sincs biztonságban

|

Az egykoron piacvezető EA a felemásra sikeredett tavalyi esztendő és a pénzügyi válság hatására racionalizálja működését.

Hirdetés

A 2008 januárjában az EA tulajdonába vándorolt Pandemic amerikai és ausztrál stúdiókkal is rendelkezik. Stúdión belül specializálódott csapatok jöttek létre. Külön team foglalkozik/foglalkozott a Full Spectrum Warrior és folytatása, a Star Wars: Battlefront sorozat ill. a The Lord of the Rings: Conquest, megint másik a Mercenaries sorozattal.
Ezen felül B, Q, és Z kódnéven futó projektekhez, no meg a Saboteur fejlesztéséhez állítottak össze csapatokat.

destro.jpg


A B projektért (állítólag ez a már soha el nem készülő Batman játék) felelős, az ausztráliai Brisbane városában székelő brigád hozta össze a PC-sek számára kevéssé ismert Destroy All Humans! játékokat is. Ez utóbbi fejlesztőcsapat esett most áldozatul több forrás (pl. Kotaku) szerint az EA egészét érintő szerkezeti átalakításoknak. A tűz közelében ülő, (állítólag) megbízható forrásból származó információk szerint az Electronic Arts nem zárta be az ausztrál stúdiót, csupán levette róla a kezét. Megtarthatták felszerelésüket, irodájukat, még az általuk kreált szellemi termékek jogait is, s ha sikerül esetleg másik kiadót és/vagy partnert találniuk, akkor gond nélkül folytathatják tovább a Wii-re szánt valóságshow, a The Next Big Thing munkálatait.
Az értesülés egyelőre pletykaként kezelendő, ám amint hivatalos megerősítés, vagy cáfolat érkezik, azonnal tudatjuk veletek.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)