Hirdetés

Már a számítógép előtt is okkal hadonászhatunk

|

A Microsoft végre kiadta a Kinect PC-seknek szánt verzióját is.

Hirdetés

Míg az Xbox 360-as Kinect célja elsősorban a szórakoztatás és a mozgás, a PC-s kiadásnak nem csak játékoknál lesz haszna.

Aki rendelkezik Windows 7-tel vagy Windows 8-cal, és emellé még van fölösleges 250 dollárja, az látogasson el külföldre, hogy bezsákmányoljon egy darabot a Microsoft mozgásérzékelős kamerájából. Bár még egyelőre nem lehet túl sok hasznát venni, hamarosan remélhetőleg sorra jönnek majd azon alkalmazások, amelyek támogatják az eszköz használatát. Még a csomagban sincs semmilyen szoftver, de ha nagyon vágytuk már arra, hogy gyönyörködhessünk benne, ahogy megáll rajta a por, akkor mindenképp érdemes kilométereket utazni. Egyébként nem igazán. Ha többet akartok tudni, akkor a PCWorldre vezessen utatok (az legalább ingyen van).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)