Hirdetés

Már Aloy felszerelésében is kalandozhatunk a Ghost of Tsushimában

|

A Sucker Punch fejlesztőcsapata így ünnepelte egy másik belsős Sony stúdió sikerét.

Hirdetés

Bevett szokás a fejlesztőcsapatoknál, hogy tisztelettel adóznak egymás munkája előtt egy-egy projekt megjelenésekor. Ez a legtöbbször kimerül egy közösségi médiás üzenetben vagy egy kisebb gesztusban, de nem ritka az sem, hogy egy extra tartalom születik az üdvözlésből. A Guerrilla Games újdonsága, a PlayStation 4-re és PlayStation 5-re készült Horizon Forbidden West február 18-án érkezik meg, így a szintén a Sony kötelékébe tartozó Sucker Punch stílusosan tiszteleg előttük. 

Hirdetés

A stúdió twitteres beszámolója szerint a Sucker Punch munkatársai már nagyon izgatottak a Horizon Forbidden West miatt, amit a guerrillás barátaik készítettek. Amíg várunk a megjelenésére, kiadtak egy vadonatúj frissítést a játékhoz, amely tartalmaz egy új küldetést: ebben meg kell oldanunk egy puzzle-t az Iki-sziget északi részén, hogy egy Aloy-ihletésű meglepetést kapjunk. "Fáradozásaink" jutalma egy különleges felszerelés, amelyet a Horizon főhősnőjének viselete inspirált. Jin új ruhája felvonultat fejpántot, kabátot és egyéb kiegészítőket is, íme: 

Mielőtt azonban rohannátok megszerezni a lootot, fontos megjegyezni, hogy az ajándékot csak azok húzhatják be, akiknek megvan a Ghost of Tsushima: Director's Cut, hiszen eleve azon a helyszínen lehet megszerezni, amit a DLC tesz elérhetővé. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Ghost of Tsushima új tapasza egyébként hozott egy további nehézségi fokot a túlélőmódhoz, egy blokkoló gombot, amivel elkerülhetőek bizonyos meccskeresések, valamint hibajavításokat is tartalmaz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)