Hirdetés

Már belső nézetből is játszható a Hitman 3

|

Nem az IO Interactive, hanem egy mod oldotta meg.

Hirdetés

Megérkezett az új Hitman trilógia záróepizódja és most mindenki azzal van elfoglalva, hogy a pályák kiismerése után a lehető legtökéletesebben, leggyorsabban teljesítsék azokat. Volt, akinek az első küldetés kilenc másodperc alatt sikerült, de vajon akkor is összejönne a bravúr, ha nem TPS, hanem belső nézetből kellene teljesíteni?

Lehet, hogy hamarosan erre is választ kapunk.

Hirdetés

Egy új modnak köszönhetően már a 47-es ügynök szemszögéből deríthetjük fel a pályákat és vadászhatjuk le a célpontokat a Hitman 3-ban. Az FPS mód szinte minden küldetésnél működik (beleértve a bónusz missziókat, a speciális feladatokat, a Patient Zerót és a Hitman 2 szezonális teendőit), azonban a mesterlövész-megbízásoknál nem, bár azokat eleve úgy teljesítjük, hogy a távcsőbe nézünk. Érdemes megjegyezni, hogy sajnos a mod még nem tökéletes, ugyanis néha előfordulnak hibák guggoláskor, átöltözéskor és az ablakokon való átmászáskor, de csak idő kérdése, hogy ezek javítva legyenek, addig pedig megtapasztalhatjuk, hogy milyen bérgyilkosnak lenni belső nézetből. 

A modot ezúttal is a Nexus Mods honlapjáról tölthetitek le. Ha sikerült kipróbálni, dobjatok egy kommentet, hogy milyen élmény volt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)