Hirdetés

Már csak a jóváhagyásra vár a Borderlands 2

|

A készítők állítása szerint az anyagok már készen vannak, de az aranylemezre kerülés még odébb van.

Hirdetés

Az, hogy a játék lemezre kerülő anyagai száz százalékban tökéletesre lettek csiszolva nem azt jelenti, hogy napokon belül már a boltok polcairól kapkodhatjuk el a Borderlands második részét.

A lövöldözős szerepjáték jelenleg jóváhagyásra vár, de legkésőbb szeptember huszonegyedikén magunkénak tudhatjuk. A Gearbox természetesen nem ül a babérjain várva a hozzávetőlegesen két hónap múlva esedékes megjelenést, gőzerővel dolgoznak a letölthető tartalmakon, melyek közül az első a Borderlands 2 ötödik kasztja, a mechnomancer, ami két-három hónappal a játék megjelenése után érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra egyaránt. A Premiere Club tagjainak természetesen ingyenes, ahogy a számos ajándék fegyver, egy ritka tárgyhoz tartozó kulcs és a Vault Hunter's Relic nevű relikvia is, mellyel könnyebben találhatunk felszereléseket. A játékosoknak elegendő előrendelni a Borderlands 2-t, majd automatikusan a Premiere Club tagjaivá válnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)