Hirdetés

Már Dél-Koreában is felütötte fejét a Crytek

|

Figyelem, figyelem! Végzetes, technológiaorientál vírus szabadult rá a világra. Európa után már Ázsiát is fenyegeti.

Hirdetés

A frankfurti központú multikulti fejlesztőcsapat menedzsmentje Kijev, Budapest és Szófia meghódítása után a messzi távolba fúrta fürkésző tekintetét, s a távoli Kelet felé fordult, s Mekkát egyelőre elkerülve Dél-Koreán, az MMO-k legnagyobb felvevő piacán állapodott meg.
Miután az előző generációs motorral készülő Aion: The Tower of Eternity, továbbá az újabb engine segedelmével hegesztett Entropia Universe, The Day, Blue Mars és Forged by Chaos mind az MMO-k piacát jelképező torta egy-egy szeletére pályáznak, s jórészt Dél-Koreában készülnek, logikus lépésnek tűnik, hogy közel a forráshoz nyissanak újabb irodát. A Young Mok Park, David Yoo és James Hong felügyelete alatt működő team feladata a motorlicencelés élénkítése mellett az, hogy terméktámogatást biztosítson a Crytek produktumaihoz.

bongeunsa_temple1.jpg



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)