Hirdetés

Már dolgoznak a következő Mortal Kombat játékon

|

A Mortal Kombat vs. DC Universe sikerein felbuzdulva már dolgoznak a következő Mortal Kombat alkotáson.

Hirdetés

A Midway büszkeségtől dagadó mellekkel, hivatalos közleményében bejelentette, hogy Mortal Kombat vs. DC Universe című játékuk értékesített kópiái megközelítették a kétmilliós határt, egészen pontosan 1.8 millió MKVSDC talált gazdára. Az eladások tekintetében sikeresnek nevezhető verekedős alkotás tehát beváltotta készítői hozzáfűzött reményeit, így a pénzügyi lejtőn sebesen megindult Midway kézifékei valamelyest kioldottak. A fejlesztőstúdió fejesi olyannyira örülnek sikereiknek, hogy bejelentették következő Mortal Kombat univerzumban játszódó játékuk készültét. A Midway kreatív igazgatja, Ed Boon elárulta, gőzerővel munkálkodnak egy újabb MK produktumon, de jelen pillanatban nem szolgálhat ízletes részletekkel.

sub-zero_1.jpg

 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)