Hirdetés

Már egy birodalmi csillagrombolót is megépíttettek a LEGO Fortnite-ban

|

Egyre vadabb alkotások látnak napvilágot a játékban.

Hirdetés

Még tavaly decemberben rajtolt el, számos egyéb izgalmas újdonság mellett, a LEGO Fortnite, amire rengetegen pörögtek rá. A kockásított világba ültetett játékmenet még a battle royale-nál is népszerűbb lett egy ponton, és bár mostanra a kezdeti lelkesedés jócskán alábbhagyott, azért bőven akadnak még olyanok, akik továbbra is ebben a világában élik ki kreativitásukat. Legutóbb például egy egészen lenyűgöző, hatalmas várost építettek meg a játékban, de a mostani kreáció talán még ennél is vadabbra sikerült.

Ha lenyűgöző alkotásokat akarunk látni, akkor nem is kérdés, a játékhoz kapcsolódó Reddit oldal lesz az erre legkézenfekvőbb hely, ahol mindig örömmel osztják meg építményeiket a lelkes felhasználók. Most sem történt ez másképp, ugyanis a cxt_bro névre keresztelt felhasználó nem mást, mint egy birodalmi csillagrombolót dobott össze a játékban, amit a Reddit felületén mutatott meg a közösségnek.

Hirdetés

A jármű ráadásul az eredeti Star Wars LEGO készleten alapul, így lényegében annak pontos másolatát láthatjuk a játékban is. Persze az építmény repülni nem tud, de a játékosnak sikerült elérnie, hogy legalább lebegjen, ami tényleg az elképesztő kreativitásáról árulkodik.

Progress photos of my accurate Lego Star Destroyer inspired from the official sets!
byu/cxt_bro inLEGOfortnite

Ezek után még inkább kíváncsiak vagyunk arra, hogy még milyen alkotások születhetnek a jövőben. Elnézve a jelenlegi és a korábbi kreációkat, a LEGO Fortnite-ban tényleg végtelen a lehetőségek tárháza.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)