Hirdetés

Már háziállatot is tarthatunk a No Man's Sky-ban

|

Érkezik a No Man's Sky Companions nevet viselő frissítése, amivel befoghatjuk majd a különböző lényeket.

Hirdetés

Pont tegnap állítottunk össze egy listát azokról a játékokról, amik rosszul startoltak, de most érdemes adni nekik még egy esélyt - ezen természetesen a No Man's Sky is szerepelt. A Hello Games 2021-ben sem engedi el a játékot, továbbra is pakolja bele az ingyenes tartalmakat; az év első frissítése, a Companions ma válik elérhetővé.

Ennek nagy újítása, hogy a bolygókon fellelhető különböző lények bármelyikét megszelidíthetjük, és akármikor előhívhatjuk, ha társaságra vágynánk.

Hirdetés

Jól tartott háziállataink továbbá szaporodni is képesek, tojásaikat az Exosuitban tarthatjuk, amíg ki nem kelnek. Megtaníthatjuk őket például erőforrásokat keresni, veszélyeket jelezni, de világíthatnak is, segíthetnek a harcban, megtalálhatnak épületeket, áshatnak, vagy lézerrel lövöldözhetnek. Emellett játszhatnak vagy összekaphatnak továbbá más kalandorok lényeivel.

A tojásokkal kereskedhetünk is, ha például ritka lényekre vágyunk, vagy mi magunk találunk valami különlegeset. A frissítés a betöltést is gyorsítja PlayStation 4-en, és tovább optimalizálja a többnyire egyébként korrektül futó játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)