Hirdetés

Már hivatalos a PlayStation All-Stars Battle Royale

|

Kratos, Fat Princess, Parappa és mások mérik össze erejüket a Sony nem annyira erőszakos, mint inkább cuki verekedős játékában.

Hirdetés

A Sony Santa Monica (God of War) szárnyai alatt nevelkedett SuperBot Entertainment karácsonyra készíti el a Sony ismert játékkaraktereit felvonultató Smash Bros. klónt.



Véresen komoly verekedés (titkon ebben reménykedtünk) helyett négyfős, rajzfilmes püföldét kapunk, amiben bizony az is megeshet, hogy Fat Princess és Parappa összefog, hogy alaposan elnáspángolja Kratost és mondjuk Solid Snake-et.
Az arénák, vagy pályák szintén a Sony játékaiból kölcsönvett elemekből épülnek fel, és viszonylag szabadon kezelik azokat, mint az alábbi videóból kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)