Hirdetés

Már holnap leleplezhetik az új Batman játékot

|

Elkezdődött a WB Games Montreal következő dobásának felvezetése.

Hirdetés

Most szombaton, vagyis augusztus 22-én biztosan látni fogjuk majd a DC FanDome eseményen a Suicide Squad: Kill the Justice League-et és az új Batman-játékot, de könnyen lehet, hogy az utóbbi már a holnapi nap folyamán megmutatja magát valamilyen formában. A WB Games Montreal ugyanis elkezdett valamit nagyon sejtelmesen felvezetni. 

Hirdetés

Furcsa kódolt jelek tűntek fel a WB Games Montreal hivatalos Twitter-oldalán, a begyezés pedig egy r3dakt3d.com nevezetű weboldalra kalauzolta el az ember. Itt mindössze egy "Már vártunk téged" felirat fogadja a látogatókat, illetve egy alig észrevehető számláló. Utóbbi egészen pontosan holnap 17 órakor fogja elérni a nullát, így elég valószínű, hogy ekkor számíthatunk majd valamiféle bejelentésre, teaser videóra, rosszabb esetben pedig csak egy újabb nyomra. Mi azért reménykedünk benne, hogy kevesebb mint 24 óra múlva valami kézzelfoghatóval lep meg bennünket a WB Games Montreal.

Mindenesetre most már tényleg érezhető, hogy karnyújtásnyira vagyunk az új Batman játék tényleges leleplezésétől. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)