Hirdetés

Már a hordozhatóba is nagyobb kell

|

Eddig a laptop tulajdonosok nem igazán tudtak lépést tartani az asztali gépek tároló kapacitásával, ám a Dell és az Alienware már új winchesterekkel szerelik bizonyos laptopjaikat.

Hirdetés

A hordozható számítógépek terén kicsit lassabb a fejlődés, mint az asztali gépeknél, hisz kisebb alkatrészeket kell használni és a fogyasztásra is oda kell figyelni. A Dell és az Alienware végre megoldással szolgált azoknak, akik szeretnének minél nagyobb tároló kapacitással szerelni laptopjaikat, a két cég ugyanis már az elérhető legnagyobb, azaz 250 Gb kapacitású merevlemezekkel szerelik fel a gépeket, ráadásul bizonyos modellek (Alienware m9700 és Dell XPS M2010) esetében két darabot is használhatunk belőlük, így az elérhető legnagyobb kapacitás 500 Gb-ra nőtt a notebook gépek szegmensében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)