Hirdetés

Már idén bemutatkozhat a God of War: Ragnarök kiegészítője?

|

Nagyon úgy néz ki, hogy a következő nagy God of War játék előtt még kapunk valamit, ami bővíti a sorozatot.

Hirdetés

Egy ideje már keringenek pletykák a God of War: Ragnarök DLC-jéről annak ellenére, hogy a Sony Santa Monica tagadja, hogy lennének erre vonatkozó tervei. Most, az Areajugones új infókhoz jutott a téma kapcsán.

A spanyol magazin korábban már szolgáltatott igaznak bizonyult pletykákat, és ezúttal egy Sonyhoz közeli forrásra támaszkodva közölték a Ragnarökkel kapcsolatos híreket. Nagyon úgy néz ki, hogy tradicionális DLC helyett egy félfolytatást kapunk majd, egy spin-offot, ami nagyjából hasonló a Marvel's Spider-Man: Miles Morales szintjéhez.

Hirdetés

DLC helyett tehát egy különálló játék lesz, ami a Ragnarök eseményei után játszódik, és a fejlesztők korábbi kijelentése, miszerint nem terveznek DLC-t, így továbbra is igaznak bizonyulhat. Egy különálló extra játék nem kifejezetten felel meg a DLC tradicionális fogalmának, de a lényeg ugyanaz marad: új tartalomra, és így még több kalandra számíthatunk a God of War világában.

A jelentés szerint egyébként az új projektről először 2023. december 7-én, a The Game Awards színpadán fogunk majd hallani. A Sony nagyon szeret a díjátadón bejelenteni dolgokat, így nem nehéz elképzelni, hogy ezúttal is ezt az eseményt választanák. Akárhogy is, egy hónap múlva kiderül majd, igaza volt-e az Areajugonesnek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)