Hirdetés

Már ingyenes a Tabula Rasa világa

|

Eredetileg január tízedikétől kezdődően ingyenesen hozzájuthattunk volna a Tabula Rasa lefejezett virtuális világához.

Hirdetés

Az illetékesek azonban úgy döntöttek nem várnak addig és díjmenetesen közkézre bocsájtják a február huszonnyolcadikán eltemetendő alkotásukat. Habár egyre közelebb kerülünk halálának időpontjához, szinte folyamatosan érkeznek hozzá a frissítések, legutóbb a Deployment 15 névre keresztelt csomag keretében megérkezett a várva-várt FPS nézet és néhány új felfedezhető terület, valamint már dolgoznak a Deployment 16 frissítésen is. Érdekes időpontját választották tartalmaik megjelentetéséhez, szerencsére minderről nem csak olvashatunk, hanem élesben tesztelhetjük is. Ha szeretnétek ingyenesen kalandozni a Tabula Rasa univerzumában szerezzetek magatoknak egy felhasználói kódot, majd regisztráljatok a www.plaync.com oldalán. Sajnos továbbra is kötelező megadni bankkártyaszámunkat, azonban pénzünket nem fenyegeti veszély (legalábbis reméljük), mindössze személyazonosságunkról szeretnének meggyőződni. Ha mindezzel megvagyunk, letölthetjük a játék kliensét és február végiéig tolhatjuk.

tabula-rasa.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)