Hirdetés

Már javában készülhet a The Last of Us Part III, váratlan helyről érkeztek részletek

|

A Naughty Dog nem csak a The Last of Us Part II többjátékos módjából kinőtt önálló játékon dolgozik.

Hirdetés

Bár az Uncharted franchise-t egyelőre jegeli, a Naughty Dog gőzerővel dolgozik a The Last of Us-univerzum bővítésén. A nagy sikerű HBO Maxos sorozat után legközelebb jelenlegi ismereteink szerint a régóta húzódó többjátékos spin-offot kapjuk meg, és ezt követheti néhány év múlva a The Last of Us Part III - az előző játék lezárása is egyértelműen utalt arra, hogy a történet még nem ért véget, és a játék sikere is egyértelművé tette, van igény a folytatásra.

Most különböző forrásokból érkeztek információk arról, hogy áll a két projekt. A közismert Daniel Richtman egy zárt posztban arról írt Patreon oldalán, hogy öt szerepre keresnek színészeket a The Last of Us Part III-hoz, olyan karakterek megformálására, akik "egy posztapokaliptikus város külterületén, egy viktoriánus házban élnek, ami bázisukként szolgál." A történet során az egyik szereplő, Ezra próbálja ezt a házat elvenni egy másik karaktertől, Valtől. Mivel a felsorolt nevek (Lucas, Mason, Val, Ezra és Gracis) egyike sem ismerős  a The Last of Us játékokból vagy sorozatból, meglehet, hogy a szereplők a multis spin-offban fognak inkább feltűnni.

Hirdetés

Egy ViewerAnon nevű Twitterező azt állította, a Part III-ban Ellie-nek legalább akkora szerepe lesz, mint a második részben, és idén zajlik majd "forgatás" - kérdéses, hogy ez alatt mit ért, de simán lehet, hogy a mo-cap felvételekre gondolt. Önmagában ez viszont nem egy olyan állítás, amihez megbízható belsős forrásokkal kell rendelkezni, ilyet azért mi is magabiztosan tudnánk mondani.

Mindenesetre várjuk a fejleményeket és figyelünk izgatottan - nem lenne rossz, ha előbb egy játék jönne, és csak utána a The Last of Us sorozat második évada.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)