Hirdetés

Már jönnek az első Mortal Kombat 1 tesztek, kiderül, milyen lett a reboot

|

Nálunk Csirke kolléga nyúzza éppen a Mortal Kombat 1-et, de akadnak olyanok, akik már készek véleményt mondani.

Hirdetés

A Mortal Kombat 1 már elérhető a korai hozzáférésű játékosok számára, és a kritikusok is elkezdték közzé tenni a Mortal Kombat-sorozat legújabb fővonalbeli játékának kritikáit. Nálunk is pörög ezerrel a játék, Csirke szokásához híven most alig elérhető, elmerült a NetherRealm Studios véresen csodálatos világában, de hamarosan mi is elmondjuk nektek, milyen lett a soft rebootnak is tekinthető 12. Mortal Kombat játék. 

Annyit azért sikerült kiszednem belőle, hogy a Mortal Kombat 1 több szempontból is figyelemre méltó alkotás, a sztori módja kifejezetten érdekes, jól összerakott, ügyesen bánik a humorral és a karakterekkel, nem túloz el semmit. Mindemellett a látvány és a játékélmény is szórakoztató, szélesebb tömegek számára is élményt nyújt (itt a kezdőkre gondolunk), és kiemelkedik az egyébként is nagyon erős verekedős játékok mezőnyéből, ami azért nem kis teljesítmény. Vannak persze árnyoldalak is, erről a Mortal Kombat 1 tesztben mesél majd nektek.

Hirdetés

De most lássuk, hogyan vélekednek a külföldi kollégák a Mortal Kombat 1 kapcsán:

  • IGN.com - még nincs pontszám, de a sztorit és az Invasion módot is nagyon dicsérik
  • Well Played - 9.5/10
  • VG247 - 4/5
  • Screen Rant - 3.5/5
  • Games Hub - 4/5
  • Video Games Chronicle - 5/5
  • Bloody Disgusting - 4.5/5

Abban mindenki egyetért, hogy a sztori mód kifejezetten erős lett, a sorozat több szempontból is visszatér a régi formájához, miközben új, értelmes irányokba tereli azt, összességében remek belépési pont az újoncoknak és a sorozat régi rajongóinak egyaránt.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ti nyomjátok már? Mik a tapasztalatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)