Hirdetés

Már kedvenc karaktereid illatát szagolva is nyomhatod a Baldur's Gate 3-at

|

Hölgyeim és uraim, ki kér egy raklapnyi Astarion illatgyertyát? A motorolajjal fűszerezett Karlach sem rossz választás.

Hirdetés

A fél szerkesztőségünk Baldur's Gate 3 lázban ég, így bizton állíthatom, hogy mi lennénk a Planeshift Candles kedvenc új kuncsaftjai, ha megtehetnénk. Én személy szerint már most sorban állnék egy tucat Shadowheartért, ha lenne még gyertya raktáron, de sajnos majdnem mindegyik elfogyott.

Amennyiben nem tudnátok, a Planeshift Candles egy különleges illatgyertyákra szakosodott cég, mely nagy örömmel kínál a Baldur's Gate 3 karakterei által ihletett cukiságokat. Az áruk mellett az a legnagyobb baj velük, hogy a rajongók hamar lerabolták a készletet.

Hirdetés

Hacsak nem vagytok Wyll vagy Lae'zel osztatlan szerelmesei, csalódottak lesztek, mert a többiekből egyetlen árva darab sem maradt. Kis vigasz, hogy egyelőre csak az előrendelés első köre futott le, és később jó eséllyel adódhat még több alkalom is kedvenc gyertyáink beszerzésére.

A tudomány nevében egyébként elvégeztem egy kísérletet, és úgy néz ki, hogy a 34 ausztrál dollárba kerülő gyertyák (tehát darabja úgy 8000 forintra jön ki) 37 ausztrál dollárért (úgy 8600 Ft) utazzák át a fél világot. Ha tehát valaki magyarországi címre szeretne majd rendelni a Planeshifttől, jobban teszi, ha hasonló érdeklődésűekkel verődik csoportba, akikkel közösen kér majd egy nagyobb adagot.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)