Hirdetés

Már készül a Left 4 Dead veteránjainak új játéka, a koncepció ismerős lehet

|

A zombis lövöldéiről ismert Turtle Rock épp kollégákat keres egy új projekthez, aminek leírása kísértetiesen hasonlít a Back 4 Bloodéhoz.

Hirdetés

A Turtle Rock srácai magukkal vitték a Left 4 Dead széria fejlesztése során szerzett tapasztalatukat, majd az aszimmetrikus Evolve kudarca után leszállították nekünk a régi formulához sokkal jobban hasonlító Back 4 Bloodot. A kooperatív zombis kaland nem robbantott ugyan bankot, de elég szórakoztató volt ahhoz, hogy rengetegen pörgessék azt a megjelenése körüli időszakában.

Sajnos idővel elült a lelkesedés, és a Turtle Rock is leállította a tartalmi támogatást. A csapat tagjai azonban még nem tervezik a nyugdíjba vonulást, így már dolgoznak is a következő játékukon.

Hirdetés

A Turtle Rock éppen rangidős harcrendszer tervezőt keres egy új projekthez. Az elvárások a leendő kollégával kapcsolatban, hogy szeretnie kell a "kooperatív, többjátékos és FPS címeket" és tapasztalattal kell rendelkeznie a "belsőnézetes lövöldözésre és közelharcra épülő" játékrendszereket illetően, valamint előnyt jelent az Unreal Engine 4 és az Unreal Engine 5 ismerete. Több részlet nincs a játékról, de ez a néhány követelmény elég ahhoz, hogy a Back 4 Blood 2-t lássuk magunk előtt.

Zombikat persze nem említ a leírás, így lehet, hogy mégis inkább új témával, de hasonló játékmenettel készül a Turtle Rock. Akárhogy is, a srácok láthatóan nem terveznek eltávolodni a megszokott stílusuktól.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)