Hirdetés

Már készül a Red Dead Redemption 3?

|

Lehet, hogy az egyik Rockstarnál dolgozó fejlesztő elszólta magát.

Hirdetés

Még a végeláthatatlan lovaglásokkal együtt is egy remek, kiemelkedő játék volt a Red Dead Redemption 2, ami valójában a Red Dead sorozat harmadik része, de a PS2-es Red Dead Revolver még egészen más volt, ezért nem bajlódott a Rockstar sokat a névvel. Jó kérdés, hogy ha készül egy újabb rész, azt Red Dead Redemption 3-nak fogják-e hívni.

Egy a Rockstar Gamesnél dolgozó programozó LinkedIn profilja szerint igen.

Hirdetés

Mielőtt nagyon beleélnénk magunkat, ne vessük el annak lehetőségét, hogy az illető szimplán melléütött, de nem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy a Rockstar San Diego vezetésével már valóban formálódik a következő vadnyugati kaland - a Take-Two-t vezető Strauss Zelnick két hete egy konferencián azt nyilatkozta, úgy gondolja, a Red Dead Redemption franchise még folytatódik a jövőben.

A fejlesztő az MI és a játékmenet programozásáért felel 2014 júliusa óta, dolgozott a Grand Theft Auto Online Heists DLC-jén, a játék next-gen változatán (mivel ezt a "kiadott projektek" listájában sorolja, valószínűleg a PS4-es és Xbox One-os verzióra gondol), és a Red Dead Redemption 2-n. Emellett azt írja, hogy két évnyi tapasztalata van az RDR3-as járművek MI-jéért felelős csapat vezetésében és egyéb projektekben.

Az első Red Dead Redemption 2010-ben jelent meg, a folytatás 8 évvel később jött, és mivel a Rockstar szeret sokáig dolgozni játékain, tényleg reális, hogy már munkálkodnak a projekten. Ti milyennek képzelnétek el? Szerintetek milyen irányba lehetne még vinni?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)