Hirdetés

Már készül az új James Bond játék

|

Az Activision részéről a mai nap folyamán több bejelentés is várhat. Eddig egy dolog biztos, 2011-et sem ússzuk meg a 007-es ügynök nélkül.

Hirdetés

Miközben a Bond 23 munkacímen emlegetett mozfilm forgatása 2012-re csúszott, az MGM financiális problémái következtében, az Activision tavaly kihozta a James Bond: Blood Stone című akciójátékot PC, Xbox 360 és PS3 platformokra, a Goldeneye 007-et pedig Wii-re.



Az egyetlen délután alatt kivégezhető multiplatform alkotás volt a Bizarre Creations hattyúdala, az Activision bezárta a stúdiót, miután képtelen volt túladni rajta.
A független kiadók közül a legnagyobb még ebben az évben új Bond-játékot tervez piacra dobni, amit egyes pletykák szerint a Raven Software gárdájára bíztak, így a Call of Duty, X-Men, Spider-Man, Bakugan és Cabela's Huntig sorozatok mellett a 007-es is újabb felvonással gyarapodik még az esztendő vége előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)