Hirdetés

Már készül az új Pathfinder játék, de más lesz, mint az eddigiek

|

A Baldur's Gate és a Pillars of Eternity helyett ezúttal a Diablo szolgált inspirációként.

Hirdetés

Még fiatalnak számít a maga 14 évével a Pathfinder asztali szerepjáték, ezért nem meglepő, hogy elég csekély az adaptációk száma: eddig egy már beszántott MMO-t (a Pathfinder Online-t a Goblin Gamestől) és két szerepjátékot (a Pathfinder: Kingmakert és a Pathfinder: Wrath of the Righteoust az Owlcat Gamestől) tartjuk nyilván. Továbbá mobileszközökön és PC-n is játszható a Pathfinder Adventures digitális változata az Obsidian Entertainment jóvoltából.

Ehhez a társasághoz csatlakozik majd a kanadai BKOM Studios műhelyében formálódó Pathfinder: Abomination Vaults is. Az indie csapat nem teljesen járatlan az asztali szerepjátékok adaptálásában, 2017-ben dobta például piacra a Dungeons & Dungeons licencre épülő Tales from Candlekeep: Tomb of Annihilationt.

Hirdetés

Most pedig a Paizóval fogott össze, hogy a Pathfinder egyik legnépszerűbb kalandösvényét (adventure path) dolgozza fel Diablo-szerű hack and slash ARPG formájában. A Pathfinder: Abomination Vaults kampányának végigjátszása során át kell majd verekednünk magunkat a Gauntlight Keep egyre durvább szörnyeket és más veszedelmeket rejtő szintjein, hogy végül meggátoljuk a gonosz varázslónőt, Belcorra Haruvexet terve véghezvitelében.

Mivel a fejlesztők elsődlegesen kooperatív játékként gondolnak készülő alkotásukra, ezért akár három másik játékos társaságában is nekivághatunk a kalandnak, de ahelyett, hogy saját karaktert kreálnánk, mint az Owlcat szerepjátékaiban, a Pathfinder univerzum ikonikus hősei közül válogathatunk majd. Eddig a barbár Amiriről és a varázsló Ezrenről rántották le a leplet.

A BKOM még ebben a hónapban elindítja a Pathfinder: Abomination Vaults Kickstarter-kampányát azzal a céllal, hogy az ily módon szerzett pluszpénzből mélyebb és jelentőségteljesebb játékot csinálhassanak, olyat, amilyet szerintük a rajongók megérdemelnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)