Hirdetés

Már készülhet a következő Ghost Recon, ami nem az ingyenes Frontline lesz

|

Valószínűleg ezért is vetett véget a Ubisoft a Ghost Recon Breakpoint fejlesztésének.

Hirdetés

2019 végén adta ki a Ubisoft a Ghost Recon sorozat jelenleg legfrissebb részét, a Breakpointot, ami mind a játékosok, mind a kiadó elvárásait alulteljesítette. Már elődje, a Wildlands sem volt tökéletes, de abban jobb volt elmerülni, mint a sötét, repetitív, túlbonyolított folytatásban. Később igyekeztek a fejlesztők frissítésekkel javítani az élményen, láthattunk is néhány egész jó új tartalmat és játékosbarát húzást, de a tényleges megváltást csak egy új játék hozhatná el.

Tegnap jelentették be, hogy nem érkezik több frissítés a Breakpointhoz, de azért játszható marad. Lehet, hogy nem kell már sokat várnunk a folytatásra.

Hirdetés

Kotaku megbízhatónak tartott forrásai szerint már legalább egy éve készül az OVER kódnevet viselő, a nagy GeForce Now-szivárgásban is feltűnt új Ghost Recon, mely akár már a 2023-as pénzügyi év folyamán (2023. március 31. előtt) megjelenhet. További részleteket még nem tudni róla, de a Frontline-ról is hallottunk ezt-azt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A pár hónappal ezelőtt bejelentett free-to-play spin-offnak szintén nem volt túl jó visszhangja, és a belsős tesztelés során is negatív visszajelzések érkeztek, így a projektet újrakezdték, várhatóan évekig nem jelenik meg a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)