Hirdetés

Már készülhet az első Metal Gear Solid remake-je

|

Nagyon úgy néz ki, hogy a Metal Gear Solid remasterelt csomagja csak időhúzás volt a remake-özön érkezéséig.

Hirdetés

A Konami lassan, de biztosan dolgozik azon, hogy Kojima nélkül is visszahozza a Metal Gear szériát a gamingvilág köztudatába. A Metal Gear Solid Delta egy nagyon izgalmas remake-nek ígérkezik, és a Metal Gear Solid Master Collection ugyan egy valamelyest félrecsúszott, de nosztalgikus túrát kínált a sorozat múltjából. Egy egyszerű és egyértelmű üzleti stratégia kezd kirajzolódni: remasterekkel húzzuk az időt, amíg jönnek a remake-ek.

A többesszám nem véletlen, ugyanis egy spanyol weboldal, az Areajugones jelentése szerint már fejlesztés alatt áll az első Metal Gear Solid remake-je is. A lap információi szerint a játék évek óta készül, és valamikor a jövőben meg is jelenik majd PlayStation 5-re.

Hirdetés

Az informátor se az Xboxot, se a PC-t nem említette, de mivel a Delta érkezik mindkettőre, így meglepődnénk, ha az első epizód remake-je kihagyná a másik két platformot.

Egy ilyen pletykára általában a fülünk botját sem mozdítanánk, de az Areajugones nem először jósolna meg egy nagy játékipari bejelentést. Ők voltak azok, akik kiszivárogtatták a God of War Ragnarok DLC-jét is, így a bizalom nem alaptalan. Ettől függetlenül mindenki kezelje a fentieket pletykaként, mert ha még igaz is a dolog, akkor is csak évek múlva lesz majd aktuális, lévén még a Deltának sincs megjelenési dátuma.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)