Hirdetés

Már kipróbálható a Halo Infinite kooperatív módja

|

Némi késéssel, de elrajtolt a Halo Insider program résztvevői számára elérhető játékmód, és más újdonság is jött.

Hirdetés

Régóta szerves része a Halo-élménynek a lehetőség, hogy barátainkkal vállvetve is nekigyürkőzzünk az aktuális epizód kampányának (a csúcsot értelemszerűen a Legendary nehézségi fokozat jelenti), éppen ezért vette zokon sok rajongó, hogy a 343 Industries az egyéves halasztás dacára sem készült el ezzel az opcióval a Halo Infinite megjelenéséig. A fejlesztők az új rész nyitott világából fakadó nehézségekkel indokolták a csúszást, de megígérték, hogy még idén nyáron pótolják mulasztásukat.

Erre előreláthatóan augusztus folyamán kerül majd sor, ám az éles rajtot még megelőzi egy bétaidőszak. Utóbbinak eredetileg július 11-én kellett volna elkezdődnie, ám az utolsó pillanatban felfedezett bugok miatt még néhány nap türelmet kért a rajongóktól a csapat. Kárpótlásként a mindössze tíznaposra tervezett periódust egészen augusztus 1-jéig meghosszabbították.

Hirdetés

A résztvevők (akiknek előtte fel kell iratkozniuk a Halo Insider programjába) a publikus játéktól elkülönített buildben próbálgathatják a dedikált szervereken futó kooperatív kampányt PC-n és Xbox konzolokon egyaránt, hogy a 343 Industries a visszajelzések és a tesztidőszak során gyűjtött adatokra támaszkodva csiszolgassa azt, mielőtt mindenkinek hozzáférést adna. Elindításához be kell lépni az Xbox Insider Hubba, ott kiválasztani a Previews, majd a Halo Infinite - Insider opciót. Ekkor a kliens termékoldalán találjuk magunkat, ahol elkezdhetjük a letöltést.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Eddig nem állt módunkban újrajátszani a kampány küldetéseit, ám a teszt alatt már erre is lehetőségünk nyílik. Igény szerint állítgathatjuk a nehézségi szintet, és aktiválhatjuk a különféle módosítókat takaró koponyákat, amelyeket előbb persze meg kell találnunk a Zeta Halo nevű gigantikus gyűrűvilágon.

Aki inkább megvárná a kooperatív kampány publikus rajtját, de azért meglesné, hogy mire számíthat, alant talál egy videót, amiben a fejlesztők mutatják be, milyen négyesben a Halo Infinite.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)