Hirdetés

Már magyarul is játszhatod a Star Wars Jedi: Survivort, vár a messzi-messzi galaxis

|

Cal Kestis visszatérését már magyar felirattal is átélheted, vagy újraélheted.

Hirdetés

A 2019-es Star Wars Jedi: Fallen Order a franchise egyik legjobb játéka lett, nem véletlenül írtuk róla anno, hogy "a Knights of the Old Republic első és második része óta nem volt ekkora élmény egy Star Wars játék történetének részévé válni", és kétség sem férhetett hozzá, hogy szükség van a folytatásra is, amely végül 2023-ban érkezett meg a Star Wars Jedi: Survivor képében. A megjelenés nem volt fényes a technikai parák miatt, de a játékmenet és történet tekintetében jelesre vizsgázott. 

Mivel az első részhez készült kézműves fordítás, sokan várták, hogy megvalósuljon a folytatás magyarítása is, amelyet már tavaly belengetett nekünk a NightVison vezette csapat, ők korábban többek között a Hogwarts Legacy-t és A Plague Tale: Requiemet is fordították.

NightVison most jó hírrel szolgált a Star Wars rajongók számára: elkészültek a Star Wars Jedi: Survivor magyar feliratával, már tölthető, az Origin-, a Steam- és az Epic Games Store-verziókkal működik. NightVison mellett köszönet illeti a többi készítőt is: Arzeen, FEARka, Fehérváry Péter, Frank Robin, gyurmi91, Ragnar Vapeking, D3VOU(23(2, Dickopter, Gaben, H.Lily98, Maligeri2003, Melchiadesian, Rosie, sirok.dominik.

Hirdetés

Alább találhattok egy szinkronos kedvcsinálót is a Star Wars Jedi. Survivor magyar változatához, de fontos megjegyezni, hogy a játékban nincs szinkron. 

NightVison egyúttal azt is elárulta, hogy már gőzerővel dolgoznak a Dying Light 2: Stay Human fordításának befejezésén is, már a végéhez közelednek, ezért össze is dobtak hozzá egy ízelítőt:

Köszönjük a fordítók munkáját! Hamarosan jelentkezünk a következő gyűjtőhírünkkel, addig is böngésszétek át az előzőt, mert olyan játékokhoz készült fordításokról számoltunk be, mint a Miasma Chronicles, a Tomb Raider I-III Remastered és a Resident Evil 3 remake. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)