Hirdetés

Már meg sem lepődünk, de még egy játékmegjelenés csúszik jövőre

|

A The Evil Within fejlesztőinek legújabb játékára idén már nem számíthatunk.

Hirdetés

Shinji Mikami neve sokak számára csenghet ismerősen, hiszen neki is köszönhetjük például a Resident Evil szériát, az elmúlt években pedig a The Evil Within-játékokkal hozta ránk a frászt. A Tango Gameworks élén egy ideje már dolgozik következő projektjén, a meglehetősen szürreálisnak ígérkező Ghostwire: Tokyón, amelyről keveset tudunk még, de azt igen, hogy lehet benne majd kutyát simogatni. Szükség is lesz az ilyesfajta relaxáló tevékenységekre, ugyanis a parás elemekkel felvértezett akció-kalandjáték jó ideig még biztosan nem fog megjelenni.

Hirdetés

Eredetileg úgy volt, hogy októberben befut a Ghostwire: Tokyo, azonban a játék hivatalos Twitterjén megjelent közlemény alapján ezt a dátumot szomorúan, de el kell engednünk, csak 2022 elején számíthatunk rá.

A szöveg alapján a fejlesztők szeretnének minél előbb elküldeni minket felfedezni azt a kísértetjárta Tokiót, amelynek elkészítésén keményen dolgoznak, ugyanakkor egyrészt fontos számukra a stúdió munkatársainak egészsége, másrészt a plusz fejlesztési idő lehetőséget biztosít nekik arra, hogy úgy keltsék életre a Ghostwire világát, ahogyan azt elképzelték. Tekintve, hogy Japánban ismét felerősödőben van a járvány és az olimpia is komoly kockázatot jelent, ez érthető döntés a csapat részéről. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Ghostwire: Tokyo tehát leghamarabb 2022 elején érkezhet meg PC-re és PS5-re, majd egy évvel később Xbox konzolokra is tiszteletét teszi. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)