Hirdetés

Már megint van egy kiadó, amelyik extra pénzt kér a PS5-ös upgrade-ért

|

Sok játékkal ellentétben ennél a versenyjátéknál nem lesz ingyenes a PlayStation 4-ről való váltás.

Hirdetés

Mindig a játékosok felháborodásával jár, amikor a pénztárcájukba kell nyúlni egy-egy cím konzolcsaládon belüli feltuningolásához: így volt ez többek között a Control next-gen frissítései kapcsán és a Call of Duty: Black Ops - Cold War esetében is, pedig a közelmúltban a Tom Clancy's The Division 2 és a Crash Bandicoot 4: It's About Time is megmutatták, hogy lehet ezt felhasználóbarát módon is csinálni. A fizetős upgrade-ek listájához most egy újabb játék csatlakozott. 

A Bugbear Entertainment bejelentette, hogy június 1-én jön a Flatout szellemi utódját és a roncsderbi kedvelők álmát elhozó Wreckfest PlayStation 5-ös változata, ám azt nem kapják meg ingyen azok, akiknek már megvan PlayStation 4-re a játék.

Hirdetés

Nagyjából 3100 forintba (10 dollárba) fog fájni a next-gen update, de persze lesz különálló PS5-ös csomag is azoknak, akiknek még nincs meg a Wreckfest.

 

És hogy ezért cserébe mivel tud majd többet a PS5-ös verzió? A kiadó információi szerint csodálatos 4K-s felbontás és gördülékeny 60fps vár ránk, továbbfejlesztett fényhatásokban és vizuális effektekben gyönyörködhetünk, valamint egy 24 főt támogató multiplayerben lesz részünk. Ezen felül a Wreckfest hasznosítja majd a DualSense haptikus visszacsatolását is. 

A képet árnyalja, hogy március elején a játék kapott egy ingyenes Xbox Series X frissítést, amely szintén 4K-t és 60fps-t hozott el a Microsoft konzoljára. Bár a két update nem tűnik ugyanannak, a játékosok jogosan bosszankodhatnak a megkülönböztetés miatt. Remélhetőleg a Bugbear minél hamarabb tisztázni fogja a dolgot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)