Hirdetés

Már most szivárognak infók a 2025-ös Call of Dutyról, és van okunk az izgalomra

|

Még a 2024-es játékot sem jelentette be az Activision, sőt, a 2023-as is viszonylag friss, de már a 2025-ös felvonás is készül, és most megtudtunk róla ezt-azt.

Hirdetés

Pénzügyileg biztosan sikeres lesz a Call of Duty: Modern Warfare III, még úgy is, hogy a Hogwarts Legacy összesítettben előtte végezhet a 2023-as eladási toplistán, de tény, hogy nem ez a széria legjobb része, az elbaltázott kampány és a vitatott multis változtatások miatt sokan lettek szomorúak. 

Az újabb Modern Warfare-történetszál a szezonokban fog folytatódni egyelőre, aztán később, 2026-ban, amikor újra az Infinity Ward lesz soron, talán még visszatérhetnek hozzá, de pletykák szerint sem a 2024-es, sem a 2025-ös Call of Duty nem Price-ék történetét viszi tovább.

A jövőre megjelenő játék várhatóan az öbölháborúba invitál minket, két év múlva pedig a közeli jövőben vívhatunk majd csatákat a Black Ops 2 közvetlen folytatásában.

Hirdetés

Az Insider Gaming arról ír, hogy forrásai szerint a Call of Duty sorozat 2025-ben megjelenő része 2030 környékén játszódik majd, öt évvel a BO2 eseményei után. Visszatérhetnek ismerős karakterek, akik egy új fenyegetéssel vehetik fel a harcot. A többjátékos módban részben a Black Ops 2 feljavított pályáin, részben új csatatereken lőhetjük egymást, átdolgozott mozgásrendszerrel, a Pick 10-es Create-a-Class megoldással, és körökre osztott zombis móddal találkozhatunk.

A Black Ops 2 a Call of Duty sorozat egyik legsikeresebb játéka volt, folytatásai, a harmadik és negyedik rész viszont nem teljesítettek olyan jól, és előbbiben egy teljesen kaotikus, kooperatív élményre tervezett kampány szerepelt, utóbbiban meg semmi egyjátékos tartalom nem volt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)