Hirdetés

Már nagyon készül a Rockstar a GTA VI leleplezésére, például azzal, hogy eltörölte a Social Clubot

|

Elég jó esély van arra, hogy a dolgok hátterében a decemberben leleplezésre kerülő GTA VI állhat.

Hirdetés

Megtörtént a bejelentés, így nincs is más dolgunk, mint izgalmakkal telve várni azon decemberi nap eljövetelét, amikor a netet lebontja a Grand Theft Auto VI első előzetese. A Rockstar nemrégiben tett bejelentését követően nyugalommal vegyes izgalom lett úrrá a játékosokon, viszont a találgatások és a szivárgások persze ennek ellenére sem apadtak el.

Mindeközben pedig a mostanra már 10 éves Grand Theft Auto V átlépte a 190 millió eladott példányt, így annyira az sem meglepő, hogy a Take-Two sem sürgeti különösebben a következő felvonás érkezését. Persze a bejelentéssel már némileg elkötelezte magát a csapat, így eljött az ideje annak is, hogy szépen lassan előkészítsék a terepet a nagy testvér érkezésére.

Hirdetés

Ennek első jeleként történhetett most némi mozgolódás és átalakulás a Rockstar hivatalos weboldalán, ahol több dolog is megváltozott. Ezek alapján pedig nagyon úgy tűnik, hogy a korábbi különálló Social Club több funkciója is integrálásra került a weboldalba.

Az oldalon a fiókunkba való bejelentkezés után most már a felső sorban található "Games" fül alatt, az adott játék kiválasztásával is nyomon tudjuk követni a karakterünk adatait, fejlődését és az ehhez kapcsolódó statisztikákat, mindezt egy új oldal, vagy felület megnyitása nélkül.

Persze ebből még egyértelműen nem következik az, hogy a Rockstar végleg szakított a Social Clubbal, de több egyéb, olyan erre utaló jelet is feltártak, amik mind ezt sejtetik. Például ennek a logója mostanra már lekerült az oldalról, és nem is nagyon hivatkoznak rá ilyen néven. A regisztrációnál a korábbi "Social Club members" helyett most már csak a "members" felirat szerepel.

A változtatások jó eséllyel a decemberi leleplezéssel, illetve a (remélhetőleg) közeli megjelenéssel lehetnek összefüggésben, amire nagy valószínűséggel egy teljesen új és átdogozott rendszerrel készülnek a Rockstarnál. Persze konkrétumokat még nem tudni ezzel kapcsolatban, de az átalakulás mindenesetre egy érdekes dolog, figyeljük és várjuk a további változásokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)