Hirdetés

Már néhány ezer forintért is lehet legális Windows-od!

|

Nem kell komoly költségekbe verned magad ahhoz, hogy legális, mindig friss operációs rendszert vagy szoftvereket használhass!

Hirdetés

A Windows operációs rendszer és az Office programcsomag minden PC elengedhetetlen elemei, segítségükkel a munka és a hétköznapok is gördülékenyebbé válnak. Egy a gond velük: ha nem jó helyen keressük, nagyon drágán juthatunk hozzájuk.

A Godeal24 azonban akciósan kínálja őket, méghozzá korlátlan licenceket, amikkel aktiválás után kényelmesen használhatjuk a programokat.

Hirdetés

50% kedvezmény Windowsra! (kuponkód: EGD50)

Godeal24 által kínált Office csomagban megtalálható a Word-Excel-PowerPoint trió, valamint más szoftverek is, mint az Outlook vagy a OneNote. Nem szükséges hozzájuk havi előfizetés, és az Office 2021 Pro már 12,99-ért a tiéd lehet!

Akár 62% kedvezmény Microsoft Office-ra! (kuponkód: EGD62)

Ha mind Windowsra, mind Office-ra szükséged van, egy csomagajánlat lehet neked a legjobb! Használd az EGD62 kuponkódot a 62%-os kedvezményhez! 

Akár 50% kedvezmény további Windows változatokra! Kuponkód: EGD50

Még több program kedvezménnyel! Kuponkód: EGD62

A Godeal24 széles váltasztékában programok is találhatók, mint az Ashampoo Photo Commander 16, a Wise Care 365, az Adguard, az iObit stb.

Még több eszköz!

Még több eszköz>>>

Bőven itt az ideje, hogy Windows 7-ről 10-re vagy 11-re válts! 

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Godeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)