Hirdetés

Már nem sokáig kap frissítéseket, egy funkcióját el is veszíti a GTA Online a régebbi konzolokon

|

A Rockstar szerint a Grand Theft Auto Online újításaihoz már kevés a PlayStation 4 és az Xbox One ereje.

Hirdetés

Már több mint tíz éve, hogy elstartolt a Grand Theft Auto Online: 2013 októberében alkothattuk meg először saját karakterünket és léphettünk vele San Andreas utcáira. Az első változatot még Xbox 360-on és PlayStation 3-on játszhattuk, aztán 2014 novemberében jött a PS4-es és Xbox One-os, felújított kiadás, belső nézettel, meg mindenféle szuper extrákkal. 

Az azóta eltelt időben rengeteg frissítés érkezett a játékhoz, de ahhoz, hogy még magasabb szintre tudjon lépni, áldozatokra van szükség. A Rockstar Games most bejelentette, hogy bár szándékozik még frissítéseket kiadni a PlayStation 4-es és Xbox One-os változathoz, február 20-án kiveszi a játék ezen kiadásaiból a Rockstar Editort, és minden azzal készült felvételt, projektet - sajnos ez kell, hogy az előző generációs konzolok határain belül sikerüljön maradni. Aki szeretne még bármit exportálni, itt kaphat hozzá segítséget.

Hirdetés

A Rockstar Editor egy 2015-ben, a PC-s változattal együtt megjelent videószerkesztő, amivel játékbeli pillanatokból készíthettünk látványos kisfilmeket, szabadon beállítva a kameraállást. PC-n, PlayStation 5-ön, és Xbox Series X|S-en változatlanul elérhető marad.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)