Hirdetés

Már PlayStation 5-ön is elérhető az Xbox legjobb 2023-as játéka

|

Rövid időn belül ez a második Xbox-játék, amelyik ellátogat a Sony konzoljára.

Hirdetés

A szakma egyöntetű véleménye szerint a Microsoft gondozásában tavaly megjelent alkotások közül az előzetes bejelentés és hírverés nélkül, lényegében a semmiből érkezett Hi-Fi Rush emelkedett ki leginkább. Nem véletlenül jelölte több médium is különböző kategóriákban a 2023 végi/2024 eleji visszatekintések és számvetés során a legjobbak közé. Nekem amúgy az épp masszív patchcsel felfrissített Starfield volt a kedvencem az előző év xboxos felhozatalából, de ezt tudjuk be a személyes ízlésficamomnak.

Mindenesetre mától a PlayStation 5 közönsége is fejest ugorhat a rocksztárok életéről álmodó Chai akcióban és humorban bővelkedő, a DualSense kontroller funkcióit is kihasználó kalandjába.

Hirdetés

A Tango Gameworks ritmus-akciójátéka hiánytalan tartalommal debütált a Sony konzolján, magyarán minden utólag kiadott frissítés és bővítés bekerült ebbe a változatba a BPM RUSH! és Power Up! Tower Up! játékmódokat magába foglaló Arcade Challenge! Update!-tel egyetemben. (Valamiért nagyon vonzódnak a fejlesztők a felkiáltójelekhez, ne is kérdezzétek...)

Mint arra még bizonyára emlékeztek, a Microsoft nemrég nyitni kezdett a rivális konzolok felé, a Pentiment február 22. óta elérhető jelenlegi és előző generációs PlayStationön, valamint Nintendo Switchen. Április 16-án a Grounded következik Switchen, PS4-en és PS5-ön, majd április 30-án a Sea of Thieves PS5-ön.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)