Hirdetés

Már tesztelhető a frissítés, amivel Xbox One-on lehet Xbox Series X|S-es játékokat játszani

|

Az Xbox csapat új funkciókat tervez beépíteni, az Insider tagok pedig már tesztelhetik is ezeket.

Hirdetés

Egy új frissítés készülget a Microsoft háza táján, ami amellett, hogy jelentősen megkönnyíti majd az xboxos játékosoknak, hogy megosszák játékélményüket másokkal, a cloud gaminget támogató eszközök számát is bővíti. Aki örömmel vesz részt az Insider program tesztköreiben, az már ki is próbálhatja a beépített streaming funkciót.

A béta frissítés ugyanis lehetővé teszi, hogy közvetlenül a Capture and Share menüből indíthassunk egy élő adást, már ha hozzákötöttük a konzolunkhoz a Twitch fiókunkat.

Hirdetés

Egy capture kártya vagy a Twitch alkalmazás segítségével eddig is lehetséges volt streamelni a konzolos mókázást, de az új funkció lényege, hogy még jobban megkönnyítse ezt.

Az Xbox szoftverének Insider verziója még egy nagyon fontos újdonságot hozott, ami kifejezetten az Xbox One tulajdonosoknak fog kedvezni. A régi konzoljainkkal ugyanis játszhatóvá válnak az Xbox Series X/S címek a cloud gaming megoldásnak köszönhetően.

Sajnos azt még nem tudjuk, hogy az Insider újdonságok mikor fognak felbukkanni a konzolok éles szoftvereiben, de addig is a frissítési jegyzékben megnézhetitek, hogy pontosan mi is vár rátok.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)