Hirdetés

Már tesztelhető a The Witcher III hivatalos modkészítő eszköze

|

Kilenc évvel a megjelenés után jutottunk el oda, hogy már majdnem kész a REDKit nevet viselő eszköztár.

Hirdetés

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Talán mindenki értesült arról a The Witcher III 2015-ös megjelenése óta, hogy a játék PC-s változatához elérhetők különféle modok; a Nexus Mods oldalán szám szerint 6253 különböző, felhasználók által készített kiegészítést találhatunk. Ezek többsége vagy a látványt, vagy a játékélményt javítja, beépít olyan elemeket, amikre a CDPR nem gondolt.

Elkészítésükhöz a MODKitet kellett használni, ami 2015 óta elérhető, de ennek lehetőségei korlátozottak. Az eddig zárt kapukat a hamarosan érkező REDKit fogja megnyitni, aminek tesztelésére már lehet jelentkezni a Steamen.

Hirdetés

A The Witcher III: Wild Hunt PC-s változatának tulajdonosai számára ingyenesen elérhető eszköz segítségével új küldetéseket, karaktereket, tárgyakat, fegyvereket, animációkat is lehet alkotni, új történetszálak, területek építhetők be, így akár rajongói kiegészítők is megjelenhetnek. Pont úgy működik, mint a CD Projekt RED saját szerkesztője, ugyanazok az eszközök állnak majd a felhasználók rendelkezésére, amikkel a csapat is dolgozott a játék megalkotásakor.

Az elmúlt 24 órában volt olyan pillanat, amikor a játék PC-s változatát 18 ezren pörgették, úgyhogy nem igazán kell neki lökés, de az új modok visszacsábíthatják azokat, akik már rég félretették Geralt kalandjait. Kíváncsian várjuk, mit hoznak ki a játékosok az új lehetőségekből.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)