Hirdetés

Már tesztelhetők a Fallout 76 új küldetései

|

Ha valaki új tartalomra szomjazik, célozza meg a publikus tesztszervereket.

Hirdetés

A Fallout 76 lassan, de biztosan halad... valamilyen irányba. A Bethesda (sok játékossal ellentétben) még nem tett le a játékról, így idén kiadta a Wastelanders frissítést, ami egyébként rengeteg újdonságot hozott a posztapokaliptikus siralomvölgybe. A következő csomag is itt van már a kanyarban, így adja magát, hogy elkezdődjön a tesztperiódus.

Hirdetés

Aki fellép a PTS szerverre, az kipróbálhatja a Steel Dawn új küldetéseinek egy részét. Ugyan nincs semmiféle titoktartási kötelezettsége a PTS-en játszó kalandozóknak, de a Bethesda megkért mindenkit, hogy legyenek kedvesek finoman kezelni az új sztoriszál fontosabb pontjait, amikor publikus csatornákon beszélnek róluk.

Az új kiegészítő tesztelésén felül hamarosan a második születésnapi esemény is kezdetét veszi, melynek keretein belül mindenki dupla XP-t kap. Ez pontosan október 22-től 26-ig tart majd, így érdemes lesz kihasználni, amíg lehet.

A Steel Dawn még nem kapott pontos megjelenési dátumot, de a jelenlegi tervek szerint valamikor a tél folyamán fog befutni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)