Hirdetés

Már több mint 10 milliárdszor néztük meg PewDiePie videóit

|

A világ legnépszerűbb videósa olyan rekordot döntött meg a hétvégén, amelynek más még csak a közelében sem jár.

Hirdetés

Lehet szeretni vagy nem szeretni, de kétség sem fér hozzá, hogy a PewDiePie jelenség hatalmasat robbant néhány évvel ezelőtt, a fiatal svéd pedig azóta is megállíthatatlanul ontja magából a videókat, népszerűsége pedig egyre csak nő, tavaly például majdnem 8 millió dollárt keresett a videókkal.

A világ leghíresebb játékosa a csatorna elindítása óta már több mint 39 millió feliratkozót gyűjtött maga köré, Twitteren pedig 6,5 millió ember követi minden szavát. A Let's Play videóiról elhíresült Felix Arvid Ulf Kjellberg jókor volt jó helyen, de nyilvánvaló, hogy sikere nemcsak a szerencsén múlt.

PewDiePie videói a hétvégén lépték át a bűvös 10 milliárdos álomhatárt, ezzel övé minden idők legnézetteb csatornája. Na nem mintha eddig nem az övé lett volna, de 10 milliárd az 10 milliárd.

Ti mennyire követitek Pewds munkásságát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)