Hirdetés

Már tölthető Cyberpunk 2077 gigajavítása

|

Ahogy az a hibalistából már várható volt, nem lett kis falat az 1.2-es patch.

Hirdetés

Délelőtt adtunk hírt róla, hogy a CD Projekt RED közzétette a Cyberpunk 2077 1.2-es patchének változtatásait, amin több mint 500 tétel sorakozik. A januárit követően ez a játék második nagyobb tapasza, mellyel  elvileg sokat javul majd a CP2077 előző generációs konzolokon nyújtott gyászos teljesítménye.

A lista közlése után végül nem is kellett sokat várnunk, mivel a patch máris tölthető a PC-s és a konzolos változatokra, ugyanakkor a korábbi várakozások ellenére Stadiára csak később, de még a hét során fut majd be. Ami a méreteket illeti, a letöltendő adatmennyiség méltó a javított hibák listájának hosszához: a PC-s verzió 33,6 GB-ot, a PlayStation 4-es 44,102 GB-ot, az xboxos pedig 40,3 GB-ot kóstál.

Hirdetés

A javítás fontosabb újításai között említhető, hogy optimalizálja a last-gen konzolok memóriafogyasztását, PC-n pedig Radeon GPU-val is lehetővé teszi a hardveres ray-tracinget (utóbbihoz a CDPR a legújabb driver telepítésére hívja fel a figyelmet). A játékbeli korrekciók között pedig méltán üdvözölhetjük, hogy a támadó rendőrök végre nem a közvetlen közelünkben manifesztálódnak majd, és a beragadó járműveket is könnyebb lesz kiszabadítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)