Hirdetés

Már tudjuk, hogy mikor jön a The Expanse videojáték

|

A Telltale Games bejelentette a napra pontos megjelenési dátumot - nincs már messze.

Hirdetés

Volt idő, amikor amiatt keseregtünk, hogy a nagyszerű élményeket teremtő Telltale Games soha többé nem fog olyan videojátékokkal megörvendeztetni minket, mint a The Walking Dead, a The Wolf Among Us és a Tales from the Borderlands, mivel a stúdió 2018-ban lehúzta a rolót. Aztán 2019-ben feltámadt a hamvaiból és megújulva, új tervekkel, új vezetés alatt látott neki a munkának: a két következő projektjük a The Wolf Among Us 2 és a The Expanse: A Telltale Series lesz, utóbbit fogjuk megkapni előbb. 

A James S.A. Corey (Daniel Abrahem és Ty Franck közös írói álneve) regényfolyama, a The Expanse, vagyis A Térség alapján készült videojáték a Life is Strange: True Colors-t is jegyző Deck Nine-nal együttműködésben készül, és már láthattuk a játékmenetét is, dátumot viszont nem eddig nem kaptunk. 

Hirdetés

A pár hete lezajlott Future Games Show: Spring Showcase során - ahol ismételten megmutatta magát a játék - ugyan kiderült, hogy a Telltale még a nyáron szeretné kiadni az első epizódot, azonban a napra pontos megjelenést nem árulták el akkor, arra egészen mostanáig kellett várni. A stúdió azonban nem húzta tovább a játékosok idegeit és megerősítette, hogy a The Expanse: A Telltale Series július 27-én fog elrajtolni, majd kéthetente érkezik egy új rész - összesen még négy az elsőn kívül. A csapat olyan élményt ígér, amit még nem tapasztaltunk, ami nagy szó, tekintve, hogy a Syfy csatornára készült belőle egy látványos tévésorozat, ami az Amazon Prime Videón folytatódott.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A játék főszereplője az Artemis űrhajón dolgozó Camina Drummer (Cara Gee) lesz, akivel a Telltale-től megszokott módon nehéz döntéseket kell majd meghoznunk a túlélés érdekében. Érdekesség, hogy a karakter az említett sorozat egyik főszereplője, és ugyanaz a színésznő alakítja.

A The Expanse: A Telltale Series kétféle változatban is beszerezhető lesz (Standard és Deluxe), június elsejétől lehet előrendelni őket. Aki a drágábbat választja, az megkapja a DLC-t is, a PlayStation és az Epic Games Store-on keresztül vásárlók pedig 24 órával előbb vethetik bele magukat a kalandba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)