Hirdetés

Már tudjuk, mi az EMAGON, és nem dobtuk el magunk tőle

|

A hét elején kicsit lázba jöttünk az EMAGON teasertől, azt hittük, valami új játék lesz. Pedig a neve nem hazudott: ez tényleg nem játék, hanem valami egészen más.

Hirdetés

Profi kódfejtők kiderítették, hogy az EMAGON visszafelé olvasva NOGAME, ami persze lehetett volna teljesen véletlen is, de hogy nem játékot takar, az most már egészen biztos.

Mint az ma kiderült, oka volt annak, hogy az EMAGON teaser csak a spanyol PlayStation Blogra került fel: a Spanyolországba szállított 350 darab évfordulós PlayStation 4-et december 12. és 14. között aukcióra bocsátják, a bevételek pedig mind-mind az UNICEF és a beteg gyerekeket segítő Juegaterapia szervezetek számlájára íródnak. Ezt a kampányt – vagy magát a konzolt, a spanyolom már nem a régi – hívják EMAGON-nak. Nézzétek meg azért a videót, nem veszíthettek vele sokat.

A 20. évfordulós PlayStation 4-ből mindössze 12300 darab kerül forgalomba Európa-szerte, nem tudjuk, Magyarországra mennyi jut.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)