Hirdetés

Már tudjuk, mi az új Mortal Kombat címe, más részletek is kiszivárogtak

|

Ezek alapján megerősítést nyert a NetherRealm játékával kapcsolatos találgatások egyike.

Hirdetés

Idén több, a verekedős játékok műfaján belül kiemelt szerepet játszó franchise is megújul: rövidesen a Street Fighter 6-ban pofozhatják fel egymást a rajongók, de a Tekken 8 is szélesre fogja tárni a kapuit belátható időn belül. Hozzájuk csatlakozik majd a NetherRealm következő alkotása is, amely a várakozásokkal ellentétben nem az Injustice 3 lesz, hanem egy új Mortal Kombat.

A bejelentésnek már elkezdett megágyazni a stúdió rejtélyes teaserekkel, amelyekből előbb arra jutottak a rajongók, hogy a Mortal Kombat 11 eseményei folytatódnak, majd pedig az a nézet kezdett teret hódítani, hogy inkább rebootra érdemes számítanunk. Nos, úgy tűnik, hogy az utóbbi elmélet lesz a helyes.

Hirdetés

A Twitteren @billbil_kun néven aktív szivárogtató és adatbányász jóvoltából ugyanis kiderült, hogy a következő rész a Mortal Kombat 1 címet kapta, azaz Ed Boon és csapata ismét rebootolja a szériát. Ezt az értesülést azóta az Insider Gamingnek is sikerült megerősítenie.

Kiderült továbbá, hogy a Mortal Kombat 1 kihagyja a PlayStation 4-et és az Xbox One-t, ugyanakkor Nintendo Switchre is elhozza a Warner, nem csak PC-re, PS5-re és Xbox Series konzolokra. A vásárlók három különböző verzióból választhatnak majd, a Standard változat 69,99 dollár lesz, a Premium kiadás 109,99 dollárba, a gyűjtői csomag pedig 249,99 dollárba kerül adók nélkül. Az említett switches port ára 59,99 dollárról indult.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)