Hirdetés

Már tudjuk, mikor jön a Final Fantasy XVI, új előzetest is kaptunk

|

Lehengerlő az új Final Fantasy XVI trailer, épp ezért kár, hogy a játék premierje még odébb van.

Hirdetés

Még nem tudni, hogy felvásárolja-e a nyugati stúdióitól megszabadult Square Enixet a Sony, hogy így tegyen szert a Final Fantasy franchise-ra, amely kétségtelenül a legértékesebb szellemi tulajdon a japán kiadó birtokában lévők közül. Mindenesetre a patinás széria legújabb tagja jelen ismereteink szerint továbbra is csak és kizárólag PlayStation 5-re készül. És most már azt is tudjuk, hogy nagyjából mikor vethetjük bele magunkat a történetbe.

Hirdetés

A Sony éjszaka újabb State of Play bemutatót tartott, ahol a sokáig csendben készülő Final Fantasy XVI új, minden eddig látott tartalomnál beszédesebb videót kapott.

Az kedvcsinálót egy kis felvezető előzte meg, amiben Naoki Yoshida lefutotta a szokásos köröket, majd elmondta azt is, hogy a nem csak a videóval készültek, hanem több interjút is fognak adni a közeljövőben a játékkal kapcsolatban, amikből még többet megtudhatunk a projektről.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ugyan májusban azt mondták, hogy hamarosan elkészül a játék, a megjelenésére mégis sokat kell még várnunk, a bemutató legvégén elárulták, érkezése 2023 nyarán várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)