Hirdetés

Már tudjuk, mikor jön a következő League of Legends-játék

|

A konzolosok sem fognak lecsúszni a The Mageseeker: A League of Legends Story megjelenéséről.

Hirdetés

Körülbelül tíz évvel a népszerű MOBA rajtja után ráeszmélt az időközben a Tencent birtokába került Riot Games, hogy érdemes lenne célba vennie azokat a játékosokat és fantasyrajongókat is, akik vonzónak találják ugyan a League of Legends világát, ám nincs az a pénz, amiért kipróbálnák a játékot magát. A felismerést hamar tett követte, a cég összebútorozott a francia Fortiche stúdióval, hogy a Netflixnek elkészítsék a világ legnépszerűbb videojátékos sorozatai között számon tartott Arcane-t.

A szép sikert aratott animációs produkció mellett a másik terjeszkedési irányt a Riot Forge márkanév létrehozása jelentette, aminek takarásában indie stúdiókkal együttműködve a legváltozatosabb műfajú játékok fejlesztésébe fogtak. A 2021-es Ruined King: A League of Legends Story körökre osztott szerepjáték volt, míg a szintén ugyanabban az évben debütált Hextech Mayhem: A League of Legends Story ritmusjáték.

Hirdetés

Idén várhatóan három további projekt fog beérni: a Convergence: A League of Legends Story című akció-platformer, a Song of Nunu: A League of Legends Story című kalandjáték, valamint egy pixelgrafikás akció-RPG, a The Mageseeker: A League of Legends Story. Utóbbi fejlesztése halad a legjobban, olyannyira, hogy már április 18-án megjelenik PC-re, Nintendo Switchre, valamint jelenlegi és előző generációs PlayStation és Xbox konzolokra. A Digital Sun alkotása egy szökött mágus, Sylas történetét meséli el, aki csatlakozik a Demacia látszólagos rendjét fenntartó hatalmak ellen küzdő lázadókhoz.

Már elindult az előrendelés, a játék három kiadásban lesz elérhető: a 30 eurós alapváltozathoz - amennyiben nem késlekedünk - a Lost Silverwing előrendelői bónuszt, ha viszont még 10 eurót rááldozunk, akkor már a Digital Deluxe kiadást kapjuk meg exkluzív varázslatokkal és Unchained kinézetekkel, valamint a Silverwing Supply Station csomaggal és a Home Sweet Cave dekorációkkal együtt. Végezetül választhatjuk a 170 eurós gyűjtői változatot is, mely a játék soundtrackjét (hanglemezen!), Sylas és Lux Enamel kitűzőket, egy Delux nyomatot, művészeti albumot, a Lux Comic keménykötésű kiadását, valamint egy Sylas szobrot tartalmaz.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)