Hirdetés

Már tudjuk, mikor tartja a következő nagy játékbemutatóját az Xbox

|

Az Avowed és az Indiana Jones and the Great Circle mellett számos további játékot láthatunk majd.

Hirdetés

Még januárban, az Xbox Developer Direct keretében megvillantották a redmondiak 2024-es felhozataluk egy részét. A május 21-én megjelenő Senua's Saga: Hellblade II mellett idén várható az Ara: History Untold, az Awoved és az Indiana Jones and the Great Circle debütje is, de a Microsoft Flight Simulator 2024 és a Towerborne szintén a következő hónapok kínálatát hivatott erősíteni.

Ezzel azonban még korántsem értünk a lista végére, mert az Xbox stúdiókért és tartalmakért felelős elnöke a tegnap esti podcast során - ahol szó esett PlayStationre és Switchre érkező játékokról, valamint új hardverekről is - bedobott egy elég impozáns számot.

Hirdetés

Matt Booty emlékeztette rá a nézőket/hallgatókat, hogy az elmúlt évek felvásárlásainak köszönhetően is az iparág egyik legnagyobb fejlesztőjévé és kiadójává vált Xbox, és erős évre készülnek tíznél is több nagy megjelenéssel. A részletek viszont majd csak a nyári bemutatón ismerhetjük meg, amire júniusban kerül sor.

Várhatóan ekkor rántják majd le a leplet a Vessel of Hatred című Diablo IV kiegészítőről, és nem kizárt, hogy a Treyarch által fejlesztett Call of Duty is megmutatja magát.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)