Hirdetés

Már xQc is szívesen bokszolna egy másik videóssal

|

Tartalomgyártók és influencerek egymás után szállnak a ringbe, és most úgy tűnik, hogy a Twitch és a Kick legismertebb figurája is beugrana.

Hirdetés

A közösségi média legnagyobb figurái vették át az uralmat a ringben, ami jót tehet a sportág ismertségének. Az influencerek uralta bokszesemények hatalmas érdeklődést hajtanak, és bár a Creator Clash 2 nem volt kifejezetten sikeres (legalábbis pénzügyi mércével nézve), a La Velada de Anónak már nincs oka panaszra.

Az esemény 3,4 millió nézőt hozott össze Twitchen, ami jól mutatja, hogy alapvetően van igény az ilyesmire.

Hirdetés

A La Velada egyik legnagyobb karaktere Rubius, aki elmondása szerint már többször is küldött kihívásokat xQc irányába. A Kick és a Twitch egyik legismertebb figuráját állítólag elkerülték az üzenetek, de most élőben reagált rájuk:

"Nem akarom, hogy nagyon lerobbanjunk, szóval benne lennék egy meccsben, ami kicsit eltér a szokásostól, hogy ne sérüljünk meg annyira. De persze, megverekszek vele."

Hogy mit értett az "eltér a szokásostól" alatt, azt talán ő sem tudja, de a végére annyira belelkesedett, hogy már nem is érdekelték a kitételek.

Az még nem tiszta, hogy a nagy felkiáltásokból mikor lehet majd tényleges meccs, de ez már nem is számít. A közösség bepörgött, mindenki várja a La Velda del Ano 3-at, szóval akármi is fog történni, a céljukat már elérték.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)